Hertruiters weer succesvol op de wedstrijden, ook op eigen bodem

Datum: 10-07-2023

13.13 uur - In onze eigen manege werd er een dressuurwedstrijd gehouden en hierbij kamen Wendy, Livv en Romé op het podium. Wendy Hulsink startte met Anke-S en behaalde een tweede prijs met 212 punten in de klasse L1. Livv Schoppink won een tweede en een derde prijs met 194 en 192.5 punten in de klasse B. Romé Schoppink won twee keer een eerste prijs in de klasse B met 196 en 189 punten.

 
 
In Lemelerveld werd een dressuur wedstrijd gehouden en daar kwamen veel leden van de Hertruiters op het podium. Berber Nijland heeft met Magic Mike gereden en met 206 en 198 een eerste en een tweede prijs. 
Lisa van Dijke startte met haar paard Eline in de L1 en haalde met 180.5 een derde prijs. 
Sanne van Dijke startte met haar pony Lady in de B en haalde met 193 en 198 twee keer een derde prijs. 
Melissa Eshuis startte met twee pony`s. Met haar pony Joy won ze een eerste prijs met 200 punten. En een tweede prijs met 201.5 punten met haar pony Lord. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: