Uitslagen van de Hertruiters

Datum: 19-06-2023

11.05 uur - De Almelose ruiterdagen waren goed geslaagd voor de Hertruiters. Liv Schopppink en Isabelle Plijter reden mee met het springen en vielen hierbij in de prijzen en Sophie ter Haar won een tweede plaatst met dressuur in de finale. Isabelle kwam aan de start met Karlos. Ze wisten een achtste prijs te winnen en dat betekende een plekje in de finale. Helaas hier een balk maar wel een elfde plek in de finale. 

 
Liv won het springen met 90 stijlpunten en mocht ook de finale rijden. In de finale wist ze een zesde plek te scoren in de klasse 50/60/70 cm cat. A/B/C/D. 
 
Sophie ging met beide pony’s naar de Almelose Ruiterdagen. Met GoldStar reed ze in de M1 naar een derde en twee vijfde prijzen. Met Londen reed ze in de L1 naar twee eerste en een vierde prijs. Met deze mooie resultaten plaatste ze zich met beide pony’s voor de finales. Met GoldStar reed ze met 183 en 199,5 punten in de M-finale  naar een knappe vijfde plek. Met Londen won ze in de L-finale met 201 en 195 punten een hele mooie tweede prijs! 
 
Jip Ottes reed met haar paard Alexia Z mee met een spring parcours in Rijssen. Ze won hierbij een eerste prijs met 85 stijlpunten. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: