Eten, drinken en genieten bij het Bos Food & Drinks Festival

Datum: 01-06-2023

8.53 uur - In een sfeervol dennenbos lekker kunnen genieten van food(trucks), drinks, dance en music? Dat kan op zaterdag 10 juni 2023 bij de vierde editie van het 'N Bos Food & Drinks Festival in het sfeervolle bos aan de Haarweg 1S in Daarle. Vanaf 14:00 tot 21:00 bieden foodtruckers veel lekkers aan. 

 
Als middag- of avondsnack kan er voor bijvoorbeeld een lollywafel met topping(s) naar keuze, poffertjes, friet, boerderij verse toetjes & een ijsje worden gekozen. Verder worden er verschillende BBQ gerechten zoals pulled pork, spareribs met vol passie klaargemaakt op een smoker, braadworst & de hamburger worden bereid op een dennenhout gestookte bbq- aanhanger. Voor liefhebbers van sushi zijn ze bij de foodtruck van sushi bij het goede adres. Ook worden heerlijke belegde broodjes, huisgemaakte soep & pasta's verzorgd door twee gezellige dames.
 
Genieten van een gekoeld (fris) drankjes (bier & wijn) kan bij de bar. Ook dit jaar weer het speciaal voor ons gebrouwde festival biertje. Speciaal voor 'jonkies' kan er genoten worden van een glaasje ranja bij de ranjabar. Het gezellig borrelen kan compleet worden gemaakt met droge worst en rundvleesbitterballen op tafel.
 
Op ons festivalterrein is er amusement voor jong & oud. De 'jonkies' kunnen deelnemen aan meerdere kinderactiviteiten (zoals een speurtocht), relaxen in een hangmat en/of klauteren in het bos. Ook staan er streetdance demo's gepland. Deze demo's zullen om 16:30 en 18:00 uur plaatsvinden.
 
Samen nog even genieten van gekoelde drankjes, in het buitenleven & muziek op de achtergrond? Blijf gezellig hangen bij de afterparty tot 23:00 uur. Om het buitenfestival toegankelijk te maken, is het bos aan de Haarweg 1S in Daarle gratis te betreden. Voor meer informatie, een sfeerimpressie en de laatste nieuwtjes rondom 'N Bos Food & Drinks Festival verwijst de organisatie naar de Facebook pagina van het festival.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: