Molshooprit MCNH op 11 juni

Datum: 01-06-2023

8.47 uur - Na een prachtige rit richting de Veluwe, gaan we in deze toertocht naar het oosten. We gaan via Twente de Achterhoek in, dus knoop je boerenzakdoek maar aan je spiegel. Dit prachtige boerenlandschap is het bezoeken waard. Wie echt wil genieten kan de lange route van ca. 250 km rijden, voor wie minder tijd heeft hebben we ook een versie van ca. 190 km.

 
Vervolgens schieten we Duitsland in om daarna opnieuw het Twentse land te doorkruisen terug naar het mooie Hellendoorn, om te genieten van een heerlijk stukje live muziek.
Deze middag wordt namelijk Muziek in de Tuin georganiseerd in Hellendoorn. We hebben een club jonge muzikanten weten vast te leggen die bij ons op het terrein de muziek verzorgen.
 
Inschrijven kan online via MCNH.nl of 's ochtends tussen 9.00 en 12.00 in het Mollenhol aan de Imminkservestraat 4, 7447 AZ te Hellendoorn.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: