Fietsen en eten op de Sallandse Heuvelrug

Datum: 30-05-2023

12.47 uur - Een heerlijk stuk fietsen en onderweg lekker eten? Trap van restaurant naar restaurant en geniet onderweg van de natuur tijdens het Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug. 

 
Toeristisch Bureau Hellendoorn en Toerisme Rijssen-Holten brengen de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug en de heerlijkste gerechten bij elkaar. Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug is een fietstocht van 44 kilometer. De route begint en eindigt in Nijverdal. Voordat je op de fiets stapt begin je met een kopje koffie met iets lekkers. Hierna is het tijd voor de natuur: kijk je ogen uit over de uitgestrekte heidevelden met prachtige vergezichten en grootse bossen. Onderweg kun je op vertoon van vouchers aanschuiven voor een soepje, hoofd- en nagerecht. Alle drie in een ander restaurant. 
 
Het fietsarrangement is in samenwerking met Lunchroom Het Dunant, Hotel/Gasterij ’t Losse Hoes, Grandcafé De Biester en HR De Haarlerberg. Het arrangement is te fietsen op woensdag tot en met zondag. Je kan tot uiterlijk één dag van tevoren reserveren bij Tourist Info Nijverdal (tel: 0548-612729). De kosten zijn €36,50 per persoon.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: