v.v. Hellendoorn MO20-1 kampioen in Hoofdklasse

Datum: 30-05-2023

9.36 uur - v.v. Hellendoorn MO20 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de hoofdklasse. Dit is een zeer unieke prestatie in de historie van v.v. Hellendoorn. Afgelopen zaterdag werd de kampioenswedstrijd in en tegen Epe overtuigd met 1-4 gewonnen. Door deze knappe overwinning was het kampioenschap een feit. 

v.v. Hellendoorn MO20 heeft een zeer start seizoen achter de rug. In het najaar startte het team in de eerste klasse waarna het team promoveerde naar de hoofdklasse. De goede serie werd dit voorjaar voortgezet en bekroond met een kampioenschap. Al met al een klasse prestatie van het team van de trainers Erik Wemekamp en Adriaan Harmsen.
 
Binnen Hellendoorn leeft het dames- en meisjesvoetbal enorm. De vereniging heeft bijna 200 vrouwelijke leden en zal volgend jaar starten met 3 dames elftallen in de competitie en 2 damesteams Vr25+. Daarnaast heeft het volgend seizoen ook nog eens 9 meisjesteams in de jeugd. Meer info www.vvhellendoorn.nl
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: