Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 25-05-2023

14.08 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank.

 
Ben jij een  duizendpoot?
Als vrijwillige coördinator Opleidingen bij het Rode Kruis district Twente maak je samen met collega’s in dit district een jaarplan voor (herhalings-)cursussen voor vrijwilligers Evenementenhulp. Je organiseert cursussen, regelt instructeurs, cursusmateriaal en lesruimte. Je houdt de cursusadministratie bij en verwerkt gegevens. Daarnaast ben je vraagbaak voor vrijwilligers m.b.t. opleidingsmogelijkheden. Je hebt contact met instructeurs, andere coördinatoren en collega’s bij andere locaties. Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer 46256.
 
Wil jij aan de slag als chauffeur?
Ben je in het bezit van een rijbewijs en vind je het leuk om goederen te halen en brengen bij klanten? Dan ben jij degene naar wie Dorcas Nijverdal op zoek is. Volgens een vast weekrooster rijd je in de ochtenden samen met een bijrijder naar klanten om goederen te laden of lossen. Naast een goede rijvaardigheid als chauffeur in de bestelbus, vraagt Dorcas een zekere fitheid om ook het nodige tilwerk te kunnen doen. Goederen worden gehaald en gebracht tot de begane grond. Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer 46257.
 
Kom jij graag in contact met andere culturen?
Dan is De Welle, team Vluchtelingenwerk, op zoek naar jou. Als huiscoach begeleid je statushouders die in de gemeente Hellendoorn komen wonen. Deze begeleiding bestaat o.a. uit aanwezig zijn bij de oplevering van het huis, begeleiden bij het inrichten van het huis, witgoed, meubels, etc. Een jong gezin betekent vaak schoolgaande kinderen en het regelen van kinderopvang. Maar ook het inburgeren in de buurt, zoals waar de winkels zijn. Belangrijk is dat je deze zaken niet overneemt maar mensen coacht om zelfredzaamheid te worden. Je wordt hierbij ondersteund door een coördinator van De Welle. Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer 46258.
 
Over HellendoornDoet!
HellendoornDoet! is onderdeel van De Welle en hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature plaatsen. Er staan op dit moment ongeveer 140 vacatures op www.hellendoorndoet.nl. Inwoners kunnen er gericht zoeken naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij hun belangstelling en vaardigheden. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag verder. Maak hiervoor bij voorkeur even een afspraak. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: