Beleven en proeven bij de boer

Datum: 25-05-2023

13.06 uur - Wat is er nou leuker dan lekker buiten zijn en ook nog eens heerlijke én gezonde dingen kunnen proeven bij de boer. Dit kan op donderdag 15 juni bij boerderij Suydbroek, Bisschopsweg 2 in Haarle tijdens de ‘Week van de Gezonde Jeugd (12 t/m 17 juni). 

 
In nauwe samenwerking met De Welle, Foodchick en boerderij Suydbroek heeft JOGG-Hellendoorn hier van 15.00 tot 17.00 uur een leuke activiteit georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. 
De kinderen krijgen een rondleiding op de boerderij en maken voor zichzelf iets lekkers met streekproducten. Er is voldoende begeleiding aanwezig, maar ouders/verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken. 
 
Aanmelden kan tot 9 juni door een mail te sturen naar k.rodijk@stichtingdewelle.nl of te bellen met De Welle, telefoon 0548-638810. Deelname is gratis. Kinderen die samen met een broer, zus, vriendje of vriendinnetje willen meedoen, kunnen dit aangeven bij de aanmelding. We proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Maar wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plekken is beperkt (vol = vol).
 
Met deze activiteit wil JOGG-Hellendoorn kinderen stimuleren om op te groeien tot een gezonde generatie. Want een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: