Juventa´12 – SVVN

Datum: 25-05-2023

8.39 uur - Zaterdag speelt SVVN haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2022-2023. De seizoen sluiting zal plaatsvinden op Sportpark Het Lage Veld in Wierden waar Juventa’12 ons zal gaan ontvangen. Afgelopen zaterdag wist SVVN definitief de prachtige derde plaats te bemachtigen door ook thuis van VV Hellendoorn te vinden. Al na acht minuten stond SVVN op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Teun Bakhuis en Tygo Vliek. Op driekwart van de wedstrijd scoorde ook derde aanvaller Marvin Thomas een doelpunt.

Uiteindelijk wist SVVN met 3-2 vrij eenvoudig stand te houden. Op dinsdag 30 mei begint SVVN de nacompetitie met een thuiswedstrijd. Tijd en tegenstander zijn nog niet bekend.
 
Maar eerst uiteraard aanstaande zaterdag de competitie goed afsluiten. Wat staat er dan nog op het spel voor de Volharding? SVVN is nu al 14 competitiewedstrijden ongeslagen. Het zou natuurlijk zonde zijn als er aan zo’n indrukwekkende reeks een einde komt. Volgende week dinsdag start al de nacompetitie en daar willen we natuurlijk met de flow ingaan als we nu inzitten. SVVN staat eerste in de tweede periode. Bij winst is het periodekampioen. De nacompetitie is dan weliswaar behaald, maar het is wel een prijs en een bekroning op een meer dan uitstekende tweede seizoenshelft. En SVVN heeft nog een appeltje te schillen met Juventa, maar daarover later.
 
Juventa had afgelopen zaterdag op pole position kunnen komen voor de laatste nacompetitieplaats, maar in Oldenzaal werd van De Esch met 3-0 verloren. Omdat ook VV Daarlerveen verloor bij VV Bergentheim blijft het gat twee punten in het voordeel van Doarlse Veld. Mocht VV Daarlerveen de thuiswedstrijd tegen Wilhelminaschool niet winnen dan plaatst Juventa zich bij winst zaterdag voor de nacompetitie. Het appeltje te schillen voor SVVN komt van de ontmoeting in de heenronde in Nijverdal. SVVN komt in blessuretijd op een comfortabele 4-2 voorsprong. In de absolute slotseconden van de wedstrijd geeft SVVN het helemaal weg en wordt het alsnog 4-4. SVVN was in de wedstrijd verreweg de beste en zal dat nu ook graag in de uitslag willen laten zien.
 
De wedstrijd Juventa’12 tegen SVVN wordt in Wierden gespeeld op Sportpark Het Lage Veld. De aftrap is om half drie en scheidsrechter bij deze wedstrijd is de heer Gerben Smeenk uit Deventer.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: