Laat je verrassen bij het Straattheater in Nijverdal

Datum: 24-05-2023

13.43 uur - Laat je verrassen door de maffe en spraakmakende straattheaterartiesten met hun kostuums en wees getuige van adembenemende luchtacrobatiek! Tijdens het Straattheater in Nijverdal, dat Tweede Pinksterdag weer plaatsvindt, word je in het centrum verrast en vermaakt met optredens van diverse acts. Voor je het weet zit je zelf in de act, dus blijf op je hoede voor alle bijzondere typetjes die er rondlopen.

 
Op maandag 29 mei kan jong en oud weer genieten van straattheater. Het centrum van Nijverdal wordt tussen 13.00-17.00 uur omgetoverd tot een theatraal spektakel. Een aantal winkels zijn geopend en voor de kinderen is er leuk kinderentertainment. Kom dus gezellig met de hele familie naar het centrum, neem een kijkje bij de winkels die geopend zijn, pak een terrasje, geniet van maffe en spraakmakende straattheaterartiesten en verwonder je over dit spektakel. Hieronder hebben we een aantal spraakmakende acts voor je uitgelicht…
 
FeuerWer?
Een historische brandweerauto wordt een podium. Een brandslang wordt een koord. Een trapeze hangt hoog aan de draailadder. Help mee met een spectaculaire brandbestrijdingsoefening van de ‘FeuerWer-brandweerlieden’.
 
Diego & Joanes
‘Diego & Joanes’ is een Frans duo, bestaande uit twee bijzondere karakters. Een vleugje Laurel & Hardy met een circustintje. De kunstenaarsfamilies van Diego & Joanes bliezen de artiesten nieuwe lucht in hun longen. Het resultaat is een voorstelling vol genereuze ideeën. 
 
Pieter Post
Helemaal niets doen is veel makkelijker gezegd dan gedaan! Kan dat wel, niets doen? Je doet namelijk altijd wel iets, ook als je helemaal niets doet. En hoe moeilijk is dat niets doen eigenlijk? Het is moeilijker dan iets doen, dat is een ding wat zeker is. Alvorens je tijd hebt om niets te doen is er altijd nog wel iets te doen. Maar zo kom je nooit toe aan niets doen. Je kunt rustig zeggen; niets doen is hard werken.
 
Martijn Martell
Ervaar hoe Martijn Martell met een vlotte babbel en vingervlugge handen bijvoorbeeld strip- en tekenfilmfiguren voor je neus laat verschijnen. Maar óók hoe hij horloges, portefeuilles en andere persoonlijke artikelen met een knipoog laat verdwijnen. 
 
De FUNFARE
De FUNFARE: een professionele minifanfare met veel humor, theater, en swingende muziek. 3 theatrale muzikanten marcheren behendig tussen de mensen door. Kleurrijk gekleed en altijd goed gemutst. 
 
Kiddy Ride Police Patrol
De twee agenten van de bereden politie houden vanaf hun politiemotoren alles en iedereen scherp in de gaten. Handhaving en veiligheid in de openbare ruimte staat bij deze politiemannen hoog in het vaandel. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: