Nieuwe expositie in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur van Fotoclub Nijverdal - Hellendoorn

Datum: 23-05-2023

15.20 uur - Tot en met maandag 12 juni 2023 zijn de prachtige foto’s van de leden van FotoClub Nijverdal – Hellendoorn te zien in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. De expositie is gratis te bezoeken.

Leren door te doen. Dat is gelukt als je de prachtige foto’s ziet in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Beter fotograferen, details zien, standpunt bepalen, keuzes maken en de camera beheersen. Dat zijn een paar van de vele dingen die de leden van de FotoClub Nijverdal - Hellendoorn de afgelopen jaren wel hebben geleerd.
 
Een avond naar Zutphen om nachtfotografie onder de knie te krijgen of een middag met je flitser modellen fotograferen. Het zijn maar een paar thema’s die tijdens de expositie te zien zijn.
 
Leren van elkaar
De leden van de fotoclub komen regelmatig bij elkaar. Door te leren van elkaar leerden ze niet alleen hoe zij met een camera moesten omgaan, maar méér nog het zien van de details die in de lens naar voren komen. Daarnaast geven de leden elkaar positieve tips en bespreken ze leermomenten om elkaar beter te maken.
 
Meer weten over de FotoClub
Voor meer informatie over FotoClub Nijverdal Hellendoorn is te vinden op de website: https://fotoclubnijverdalhellendoorn.nl.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: