Seniorenbijeenkomst HKHN groot succes

Datum: 23-05-2023

10.10 uur - De eerste seniorenbijeenkomst georganiseerd door de Historische Kring Hellendoorn Nijverdal was een groot succes. Rond veertig ouderen verzamelden zich in d’Oale Pastorie. Na ontvangst met koffie en gebak werd de eerste film getoond: Een wandeling door de Dorpsstraat in Hellendoorn. De film is eigendom van de stichting Oald Heldern De Noaberschop en vertelt het verhaal van de Dorpsstraat aan de hand van oude foto’s en is ingesproken door Tieneke van Buren.

 
De tweede film ging over de feestweek in Nijverdal in 1952 toen de KSW het honderdjarig bestaan vierde. Deze film is eigendom van het Historisch Centrum Overijssel, het tegenwoordige “Collectie Overijssel”.
 
Tussen de films en na afloop was er een hapje en een drankje.  De bijeenkomst werd bijzonder gewaardeerd en velen hebben zich al opgegeven voor de tweede bijeenkomst op 15 juni. Dan wordt vanuit d’Oale Pastorie met treintje Bello naar Hellendoorn gereden en wordt Erve Hofman bezocht en wordt ook nog langs het Oale Karkhof gereden. Ook dan uiteraard is er weer koffie en thee en de mogelijkheid om gezellig met elkaar samen te zijn.  
 
Wilt u ook deze gezellige middag bijwonen dan kunt u zich opgeven bij huismeester@hkhn.nl . U kunt natuurlijk ook even binnenlopen: Oale Pastorie, Grotestraat 150, Nijverdal. Donderdag en vrijdag geopend van 13.00 uur – 16.30 en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: