35e editie van de Diepe Hel Holterbergloop op 28 en 29 oktober 2023

Datum: 23-05-2023

9.09 uur - Hardloopfanaten hold your tight! De Diepe Hel Holterbergloop komt er weer aan. Voor de 35e keer op rij vindt de Diepe Hel Holterbergloop plaats, dit jaar op 28 en 29 oktober. Jaarlijks verzamelen duizenden lopers zich om de Holterberg te trotseren over een geliefd parcours onder de deelnemers, dwars door het landschap van de Sallandse Heuvelrug. De start en finish is in 2023 weer in Nijverdal!

Zowel fysiek als mentaal uitdagend door de diverse hoogtes. Dit is de ultieme gelegenheid om de adrenaline door je aderen te laten stromen. De Diepe Hel Holterbergloop wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsoren Curess en Salland Zorgverzekeringen. Ga jij de uitdaging aan? Inschrijven kan vanaf 11 juni 8:00 uur via www.diepehelholterbergloop.nl. Hier meld je je voor diverse wandel- en hardloopparcoursen aan: Sans-online Nightrun, ZorgSaam Wandeltocht, Curess Kidsrun, G-loop, Plus Supermarkten Bedrijvenloop, Hemink 10 km en de VolkerWessels halve marathon.
 
Uniek parcours en afstanden
Ben jij klaar om mee te doen aan dé mooiste loopwedstrijd van Nederland? Er staat weer een uitdagend scala aan afstanden voor je klaar. Er is voor elke loper wat wils, ongeacht je niveau. De start en finish zijn dit jaar in het centrum van Nijverdal. Voel de energie van het publiek die je over de finishlijn support. Tijdens het lopen geniet je van de prachtige omgeving!
 
Sans-online nightrun 
Op zaterdag 28 oktober trappen we af met de Sans-online nightrun van 6 km: onder keiharde beats en spetterende lichteffecten het parcours van 6 km afleggen. Aansluitend nog even met de voetjes van de vloer op de afterparty in de feesttent.
 
Op zondag 29 oktober vervolgen we met de Curess Kidsrun, G-loop, Hemink 10 km en de halve marathon voor de echte die-hardlopers. Je kan ook met je collega's meedoen in teams van 3-5 personen met de Plus Supermarkten Bedrijvenloop. Een leuke competitie om samen aan te gaan!
 
ZorgSaam wandeltocht 10 en 20 km
Ben je meer van de rust? Ook aan wandelaars is gedacht. Zo kun je op zondag de ZorgSaam wandeltocht van 10 of 20 km lopen.   
 
Landal Twenhaarsveld en de Hellendoornse Berg Zonsopkomstloop
Op zaterdag 16 september verken je onder begeleiding het parcours tijdens de zonsopkomstloop. Om 7:30 uur start je in de frisse ochtendlucht, begroet door de opkomende zon, in alle rust zonder auto's. Er zijn professionele hardloop- en wandelbegeleiders aanwezig om je tot in de puntjes voor te bereiden en tips mee te geven. Het is meteen een goede oefening voor de daadwerkelijke loop. Na de loop staat er een héérlijk welverdiend ontbijt klaar. Een betere voorbereiding is er niet toch? Inschrijven hiervoor kan ook vanaf 11 juni 8:00 uur.
 
Inschrijving opent op 11 juni 8:00 uur
Maak je klaar voor deze ultieme ervaring tijdens de 35e editie van de Diepe Hel Holterbergloop. Trommel je collega's, vrienden en kennissen op, zet je wekker en zorg dat je je op tijd inschrijft! Op 11 juni om 8:00 uur start de inschrijving via www.diepehelholterbergloop.nl.
 
Voor meer informatie over het evenement, parcoursdetails en het programma, bezoek de website van de Diepe Hel Holterbergloop: 
 
Foto: Jorrit van de Kolk 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: