Standhouders voor Trödelmarkt Nijverdal gezocht

Datum: 18-05-2023

9.16 uur - Op zondag 25 juni organiseert het comité Ibbenbüren-Hellendoorn een unieke Korendag met Trödelmarkt in hartje centrum Nijverdal. Tijdens deze dag staan er drie podia verdeeld over het centrum. Meerdere koren uit Nederland en Duitsland treden op. Daarnaast staan er kramen door het hele centrum opgesteld. Onze ervaring is dat deze markten in hartje Nijverdal vele duizenden bezoekers trekken. Daar wilt u toch bij zijn?!

 
Wilt u als standhouder op deze unieke markt staan? Er zijn nog een aantal plekken vrij. 
De aanmelding is nu gestart. Wees er snel bij. Ook foodtrucks mogen zich melden.
 
Tijd markt: 12.00 – 17.00 uur
Kraamhuur inclusief grondplaats: 35 euro. (incl BTW)
 
Wilt u zich aanmelden als standhouder? 
Stuur dan een email naar: info@hellendoorn-ibbenburen.nl
Laat daarbij weten wat uw handelswaar is en/of u stroom nodig hebt.
Voor informatie kunt u bellen naar: 0614319470.
 
Uitwisselingscomité Ibbenbüren- Hellendoorn
Sinds 1968 bestaat er een vriendschappelijke band tussen de Duitse gemeente Ibbenbüren en de Nederlandse gemeente Hellendoorn. De partnerband heeft als doel om als inwoners elkaar te leren kennen en sociale contacten tot stand te brengen. Wederzijds begrip en kennismaking beperkt zich niet tot bestuur, er worden ook verbindingen gezocht tussen muzikanten, kunstenaars, sporters en onderwijsinstellingen. Het Ibbenbüren-comité in Hellendoorn zet zich in om de bestaande contacten te verdiepen en te intensiveren. In 2023 vieren het Duitse en het Nederlandse uitwisselings-comité het 55-jarig partnerschap van de Stadt Ibbenbüren en de gemeente Hellendoorn. Tijdens culturele activiteiten staan we stil bij de bijzondere band die nu al meer dan vijf decennia duurt. Wat te denken van een Korendag met Trödelmarkt op 25 juni, een G-team toernooi bij DES dat in april heeft plaatsgevonden en een estafette marathon tussen Hellendoorn en Ibbenbüren?!
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: