Uitstapjes De Welle in juni

Datum: 18-05-2023

9.11 uur - In juni zijn er zes ritten gepland met de Mooi Meegenomen Bus van De Welle. De bestemmingen variëren van een bezoek aan een aardbeienplukkerij en de tuinen van Mien Ruys tot een boottocht over de Vecht en een rit met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug. Ook een verrassingstocht door de omgeving en een gezellige avond bij Krönnenzommer staan op het programma. Opgeven kan bij De Welle via telefoon 0546-638800 van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

 
De Mooi Meegenomen-bus is er voor iedereen die zelfstandig woont, maar niet (meer) zo vaak de deur uitgaat. Er kunnen maximaal zeven mensen mee. Als deelnemer wordt u van huis opgehaald en weer thuisgebracht. De kosten zijn afhankelijk van het soort uitstapje. Kijk voor meer informatie over deze uitstapjes op www.stichtingdewelle.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: