'Wat bezielt je' met Roelie van der Vegt

Datum: 15-05-2023

12.59 uur - Vrijdag 19 mei  is Roelie van der Vegt te gast in 'Wat bezielt je' op HOi tv. De Hellendoornse in hart en nieren is sinds enige tijd regelmatig met haar fraaie foto's te zien op het RTL weerbericht. Iedere morgen in alle vroegte is zij te vinden met haar camera langs de Regge. Als klein meisje keek ze mee met haar vader hoe hij foto's ontwikkelde in zijn donkere kamer. 

Ze groeide op in de natuur en is nooit haar liefde voor de natuur verloren. Op oudere leeftijd is zij begonnen met haar mobieltje foto's te maken en vervolgens heeft ze 'toch maar eens een echte camera gekocht' . Haar foto's postte ze op de social media, waar ze direkt de aandacht trokken. Haar foto's staan inmiddels in hoog aanzien en behoren tot de beste in de natuur fotografie.
 
In 'Wat bezielt je' vertelt ze over haar hobby, haar bezieling en haar andere interesses. Ze besluit de uitzending in het plat. Dialect spreken is immers ook een van haar liefdes. 'In het dialect kan ik beter bij mijn gevoel komen, meer mijzelf zijn.' Ze raadt de kijkers aan om eens eerder 'uut berre'  te komen. 
 
'Wat bezielt je' wordt uitgezonden in het weekend van 19 mei na het HOijournaal en alle even halve uren herhaald. Ook te volgen via de livestream van www.HOimedia.com waar de uitzending ook terug te zien is. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Ria Blom schreef op 17-05-2023

Ga zeker kijken.

Uw reactie

Naam:
Bericht: