Succesvolle informatiemarkt Welzijn, Zorg, Werk&Inkomen

Datum: 15-05-2023

12.39 uur - De organisatie van de informatiemarkt sociaal domein, Welzijn, Zorg, Werk & Inkomen kan terugkijken op een succesvolle eerste editie. 21 organisaties stonden in de hal van het Gemeentehuis met als doel de burgers van de Gemeente Hellendoorn te informeren over hetgeen ze voor hen kunnen betekenen. 

Met een openingsspeech en daarna het doorknippen van een lint door wethouder Annemarie Dubbink werd de markt geopend. Ook Wethouder Peter Lage Venterink was speciaal voor de gelegenheid naar deze informatiemarkt gekomen. De verwachtingen bij de deelnemers waren hoog gespannen maar het duurde even voordat de markt echt op gang kwam. Door het prachtige lenteweer lag de opkomst van publiek toch wel enigzins lager dan waar men op gehoopt had. Maar al met al was het een gezellige boel en kwamen er diverse bezoekers bij het informatiepunt met een zorgvraag en die werden dan doorverwezen naar de desbetreffende organisatie op de markt.
 
Het nieuwe restaurant Kleurrijk was ook met een marktkraam aanwezig en daar konden de bezoekers genieten van een lekkernij speciaal voor de gelegenheid gemaakt.
 
Voor de deelnemers onderling was het ook een mooi moment om, tussen de gesprekken door met bezoekers even te netwerken en bij te praten. Zo vaak gebeurt het niet dat al deze organisaties op een markt bij elkaar staan.
Een mooi initiatief dat zeker een vervolg moet krijgen.
 
Deze organisaties waren allemaal aanwezig op de informatiemarkt sociaal domein Welzijn, Zorg, Werk & Inkomen. Met als thema; Met Mekaar veur Elkaar.' De organisatie lag in handen van de Wmo-raad Hellendoorn en het Cliëntenplatform Werk & Inkomen Hellendoorn.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: