SVVN reist af naar Mariënberg voor ontknoping

Datum: 10-05-2023

11.11 uur - Na een weekje rust gaan we ons opmaken voor nog drie finales die moeten leiden tot een toetje. Vorige week zaterdag speelde ons vlaggenschip een puike wedstrijd tegen de gedoodverfde titelfavoriet en hield meer dan terecht een punt over aan de thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek. Teun Bakhuis schoot met een prachtig afstandsschot de 1-1 eindstand op het bord. Het punt zorgde er zelfs voor dat SVVN uitliep op de concurrentie om plaats drie. Daarlerveen kwam niet in actie en Juventa’12 verloor bij VV Bergentheim. Het verschil met nog drie wedstrijden te gaan is respectievelijk zes en vijf punten.

 
Zaterdag gaat SVVN op bezoek bij VV Mariënberg. Deze club heeft heel andere problemen. Zij verloren hun laatste wedstrijd in Oldenzaal met 4-1 van De Esch. Dat betekent dat rechtstreekse handhaving niet meer mogelijk is voor de Westerparkbewoners. VV Mariënberg staat nu op een nacompetitieplaats, maar ook directe degradatie is nog steeds niet afgewend. Het gat naar de onderste twee plaatsen is slechts zes punten waarbij de kanttekening moet worden gemaakt dat DES nog slechts twee wedstrijden speelt. Alle zeilen moeten dus worden bijgezet om het dreigende onheil af te wenden.
 
SVVN is al inmiddels twaalf wedstrijden ongeslagen. Deze imposante reeks begon in de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen VV Mariënberg. In deze wedstrijd rechte SVVN zijn rug na een zware nederlaag van de week ervoor. Het was grote delen de betere partij en won dan ook terecht met 2-0 door doelpunten van Teun Bakhuis en Rowan Wijnen. Aanstaande zaterdag begint de wedstrijd op Sportpark Westerpark te Beerzerveld om half drie. Scheidsrechter is de heer Ferens Groenhuijsen uit Zwolle.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: