Prijzen voor de leden van de Hertruiters

Datum: 08-05-2023

 
11.06 uur - Thijmen Hosmar won een tweede prijs met zijn Chokotoff in het 80cm springen. Thijmen deed mee met een springwedstrijd in Zwolle. Melissa Eshuis ging met Joy naar Markelo en deed daar mee aan een dressuurwedstrijd. Ze was twee keer tweede met 204 en 184 punten in de cat. DE in de klasse L1/L2. 

 
Sophie ter Haar ging met haar beide pony’s naar Lattrop voor de Meyboomcompetitie dressuur. Met GoldStar reed ze in de M1 naar twee keer een tweede prijs met 188 en 184 punten. Met Londen startte ze in de klasse L1 en daar reed ze met 211 en 217 punten naar twee keer een eerste prijs. 
 
Frank Hosmar won twee keer een eerste prijs in Franeker (Fr.) waar een para dressuurwedstrijd werd georganiseerd. Met twee scores van rond de 74% had hij ook de hoogste dag score over alle rubrieken en haalde hij ook een mooie deken als extra prijs.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: