SVVN speelt uit in Oldenzaal

Datum: 12-04-2023

14.05 uur - Er zijn nog zes speelrondes te gaan in de 3de Klasse D van het seizoen 2022/2023. Voor SVVN betekent dat nog zes finales. Nog zes finales om nacompetitie voor promotie naar de 2de Klasse te bewerkstelligen en nog zes rondes om de doelstelling van de derde plaats te behalen. De derde plaats is waar SVVN nu ook op staat, maar het resterende programma geeft nog een flinke uitdaging.

 
Afgelopen zaterdag kwam SVVN niet in actie. De zaterdag ervoor wel en toen wist het met 3-2 thuis te winnen van Wilhelminaschool. Een belangrijke overwinning voor de groenwitten want hierdoor groeide het gat naar de onveilige negende plaats naar tien punten. Daarmee lijkt ie schier onoverbrugbaar geworden ook gezien het aantal ploegen dat er nog tussen staan en dat deze ploegen ook nog allemaal tegen elkaar moeten.
 
Aanstaande zaterdag speelt SVVN een uitwedstrijd in Oldenzaal tegen De Esch. Afgelopen zaterdag werd de speelronde van 17 maart ingehaald toen SVVN al vrij was. De Esch kwam zaterdag wel in actie. Ze kwamen dit keer naar Nijverdal en kwamen niet verder dan 1-1 bij DES. Dat betekent voor De Esch punt 24 van dit seizoen tot nu toe. Daarmee staat De Esch zevende, maar slechts één puntje meer dan het team dat op de gevreesde negende plaats staat. En dat terwijl De Esch een jaar geleden nog 2de Klasse speelde.
 
Het is inmiddels meer dan 10 jaar geleden dat SVVN naar Oldenzaal afreisde voor een treffen met de Esch. Toen werd het 2-0 voor de gastheren. Sindsdien werd de wedstrijd, in een recenter verleden, nog twee keer in Nijverdal gespeeld. Beide keren eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. De laatste keer, in november vorig jaar, stond De Esch met nog half uur te spelen op een riante 0-3 voorsprong. Door doelpunten van Tygo Vliek, Teun Bakhuis en Martijn ter Steege hield SVVN toch nog een punt over aan deze wedstrijd. Zaterdag is de aftrap op Sportpark De Weschterik om half drie. Scheidsrechter is de heer Finn Wijn.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: