Nederlandse horrorconventie in april naar Hellendoorn

Datum: 28-03-2023

17:20 uur - Op zaterdag 15 april is de derde editie van het Scare Event. Deze halloweenconventie is georganiseerd door Scare Network en is voor organisatoren, scare actors, bouwers, medewerkers en vrijwilligers die op wat voor een manier dan ook betrokken zijn in de scare- en halloweenindustrie. Het Scare Event vindt dit jaar voor de eerste keer plaats in Avonturenpark Hellendoorn. Bezoekers kunnen inspirerende presentaties bijwonen, betrokken raken in een paneldiscussie en verschillende standhouders bezoeken die hun producten of diensten presenteren. Ter afsluiting vindt de uitreiking van de Scare Awards plaats en is het spookhuis Horror Hotel met achtbaan Balagos exclusief geopend deze avond.

Na twee succesvolle edities bij Scare Me in Almere is het Scare Event deze keer in Avonturenpark Hellendoorn te bezoeken. Bezoekers kunnen al vanaf 15:00 uur het park vrij bezoeken. Zodra de poorten van het park sluiten hebben bezoekers de mogelijkheid om op eigen kosten wat te eten in De Berghoeve. De keuken blijft speciaal voor het Scare Event een uur langer geopend waar zelfs een Scare Event menu besteld kan worden. 

Wanneer de avond valt staan bezoekers een bomvol programma te wachten. Onder het genot van drankjes aan de open bar kunnen bezoekers zich onderdompelen in de scare- en halloweenbranche.

Presentaties van Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Toverland
Net als voorgaande edities heeft het Scare Event ook dit jaar inspirerende sprekers in huis. Namens Avonturenpark Hellendoorn zal René Peul een presentatie geven over de ontstaansgeschiedenis, visie en toekomst van Halloween in het park. De tweede spreker van deze avond is Luke Verhoeven van Attractiepark Toverland. Hij zal deze avond dieper ingaan op de halloweenevenementen Halloween Days & Nights die ze in Toverland organiseren. Daarnaast is er ook weer een paneldiscussie op het podium bestaande uit verschillende vakmensen die ingestuurde stellingen of vragen uit het publiek behandelen. 

Scare Awards
De uitreiking van de Scare Awards kan ook tijdens deze editie niet ontbreken op het Scare Event. Een vakjury heeft zich gebogen over de zes categorieën: Best Concept, Best Makeup, Best Scare Actors, Best European Event en Best Event. Nieuw dit jaar is de categorie Best New Maze. Daarnaast kunnen ook horrorliefhebbers online via www.scareawards.nl/stem een stem uitbrengen op hun favoriete halloweenevenement en bepalen zij wie de publieksprijs gaat winnen. Vorig jaar was Avonturenpark Hellendoorn met het evenement Screams de winnaar.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: