Paasvuur in Hellendoorn

Datum: 27-03-2023

14.45 uur - Zondag Eerste Paasdag 9 april wordt het Hellendoornse Paasvuur om 20.30 uur aangestoken door Frits van Buren. De lijst van activiteiten waarvoor Frits zich heeft ingezet en nog steeds inzet, is te lang om op te noemen. Jarenlang was hij de organisator van de paastradities, zoals het Passvuur. Hoog tijd dus, dat Frits nu zelf het vreugdevuur ontsteekt.

 
Snoeihout aanleveren
Donderdag 6 april a.s. begint de bouw van de poasboaken in het Reggedal achter de ijsfabriek. Snoeihout kan worden aangeleverd op donderdag en vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Zaterdag kan dat nog tot uiterlijk 12.00 uur ‘s middags. Het hout mag niet dikker zijn dan 12 cm. Het paasvuur is met de auto te bereiken langs de ijsfabriek vanaf de kruising Reggeweg/Haersingel. Borden wijzen de weg.
 
Ook dit jaar wordt er gecollecteerd om de kosten van het paasvuur bouwen en opruimen te bestrijden. Dus neem uw portemonnee mee! Doneren is ook mogelijk via een QR-code. Het paasvuur op de prachtige locatie aan de Regge is bereikbaar vanaf de fietspaden bij de Kasteelstraat en de Reggeweg, en vanaf Marle en Hulsen via de fietsbrug over de Regge.
 
Poasvuur Heldern
Zondag 9 april 2023, 20.30 uur
Reggedal, achter ijsfabriek
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: