Vitaal Mantelzorgen; Samen aan de wandel

Datum: 22-03-2023

11.42 uur - Gesprekken zijn soms makkelijker te voeren tijdens een wandeling dan aan tafel. Dat merken de mantelzorgconsulenten van Evenmens Hellendoorn ook tijdens de wandeling over de Sallandse Heuvelrug met mantelzorgers die ze onlangs hebben georganiseerd. “ Ik zie dat het de mensen goed doet. Ze praten en lachen, maar delen ook de zorgen en moeilijke momenten met elkaar.

De gezamenlijke wandeling geeft hun afleiding en ontspanning; geweldig en fijn om hierin een steentje te kunnen bijdragen als mantelzorgconsulent”, aldus Anjolien Smelt, één van de consulenten.  
 
Wandelen is een belangrijk middel om de moed erin te houden, tijd te nemen voor jezelf en contact te houden met andere mantelzorgers. Dat is belangrijk om in balans te blijven. Om het zorgen vol te houden en om jezelf niet uit het oog te verliezen. 
 
Zorg jij ook voor een naaste? Wandel dan eens mee! Deelnemen is gratis. Woensdag 5 april staat de volgende wandeling op het programma. Om 10.00 uur starten bij De Pas in Haarle. Kijk voor meer informatie op de website: www.evenmens.nl/evenement/wandeling-mantelzorgers, mail: info@evenmens.nl of bel. 0548 638 830. Wil je weten welke activiteiten er nog meer zijn of wil je gewoon even je hart luchten? Bel of mail gerust. Na afloop van de wandeling is het tevens mogelijk om bij de aanwezige consulenten het mantelzorgcompliment 2023 aan te vragen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: