Belastingaangifte 2022

Datum: 16-03-2023

13.03 uur - Hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? Mensen met een kleine beurs kunnen hiervoor een beroep doen op de Belastingservice van Stichting De Welle. Hiervoor werkt De Welle samen met de ZINiN bibliotheek. Voor het doen van de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting 2022 kan men zich telefonisch aanmelden tussen 09.00 - 12.30 uur bij De Welle, via 0548-638810 of per mail info@stichtingdewelle.nl onder vermelding van IB2022. 

Iedere laatste vrijdag van de maand, o.a. 24 februari a.s. tussen 09.30 – 10.00 uur, kan men tevens ook hulp krijgen bij het aanvragen van huur- of zorgtoeslag. Bij de balie van de Bibliotheek op de begane grond kan men zich dan melden zonder vooraf een afspraak te maken. Belastingvrijwilligers van De Welle helpen u gratis met hun kennis en ervaring bij het beantwoorden van vragen over huur- en zorgtoeslag. 
Voor informatie over toeslagen word gevraagd om een kopie van de aangifte inkomstenbelasting en gegevens over de eventuele huur van de woning mee te nemen. DigiD meenemen is tevens een tip. Wanneer u geen aangifte inkomstenbelasting doet, neemt u dan uw jaaropgaaf of loonstrook (bij meer dan 1 werkgever: jaaropgaven of loonstroken van elke werkgever) mee. 
 
Voor meer informatie over dit spreekuur kan contact worden opgenomen met Stichting De Welle, 0548-638810 of per e-mail info@stichtingdewelle.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: