Sportgala gemeente Hellendoorn

Datum: 08-03-2023

13.43 uur - Sporthal De Kruidenwijk is aanstaande zaterdag het decor voor de Sportverkiezing 2022! Wie zijn de sporthelden van de gemeente Hellendoorn van het jaar 2022? We zullen het over een paar dagen weten… Tussen de bekendmakingen van alle winnaars door kan het publiek genieten van optredens van Dansgroep Unite van Fysion en demonstraties van Twee12 Crossfit en Taekwondo. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 

De presentatie van deze avond is in handen van Bert Hoogenkamp. HOi tv zorgt ervoor dat de gehele uitreiking live te volgen is op de lokale televisie. Aanvang 20.00 uur.  
De genomineerden voor de Sportverkiezing 2022 zijn sinds enkele weken bekend. Dit jaar kon het publiek ook weer een stem uitbrengen voor de Sportverkiezing. Bijna 1700 mensen brachten via de website (www.sportverkiezinghellendoorn.nl - gemaakt door Smaakreclame.nl) een stem uit op hun favoriete sporters. De uitslag van deze stemronde telde mee in de einduitslag. De vakjury heeft daarna bij elkaar gezeten om haar stem uit te brengen. De lijst met genomineerden ligt klaar! 
 
De genomineerden op een rijtje:
 
Sportploeg  
*Schietvereniging Willem Tell - Rommert de Graaf, Bianca de Graaf en Jan Kleinjan  
*Zpc Ravijn - Heren 1 waterpolo  
 
Sportman 
*Gert Jan Valk - Motorsport 
*Frank Hosmar - Para dressuur 
*Jeffrey Hoogland - Baanwielrennen 
 
Sportvrouw 
*Arenda Konnecke- Scherpenkate - Atletiek 
*Lynn Valk - Motorcross 
*Shanne Braspennincx - Baanwielrennen 
 
Overige Sporten 
*Twirlen: Marlynn Beunk, Kyara Beunk en Mylene Noordeloos. 
*Cheerleading: Sharice Markslag, Iris Markslag en Mevy Lumamuly. 
*Ensemble Dance Twirlen: Femke Leestemaker, Melissa Kleinjan, Eva Karman en Milou Valk. 
 
Sporttalent
*Cas Valk - Motorsport 
*Nikki Lowik - Gewichtheffen 
*Laure Gottemaker - BMX fietscross
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: