Stand-up Comedynight in De Smidse

Datum: 07-03-2023

11.04 uur - Niets beter dan een avondje lekker lachen. Drie comedians en een MC, geen moeilijke onderwerpen en scherpe grappen. Op zaterdag 25 maart is De Smidse in Nijverdal een stand-up comedy café. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. In de praktijk komt het neer op een hoop slappe onzin waar hard om gelachen kan worden. De line-up voor deze avond: Arie Koomen, Roel C. Verburg, Sjoerd Janssen en Marlon Kicken.


De beste comedians van Nederland
Een avond ComedyTunes Comedynight staat garant voor de beste comedians van Nederland en een Master of Ceremonies (MC) die de hele show aan elkaar praat. 
Arie Koomen is bekend van Arie & Silvester en de Lama’s. Arie speelt al weer jaren door heel Nederland in comedycafés, schouwburgen en op Lowlands. Hij brengt je in een hilarische maffe wereld. Roel C. Verburg is geen onbekende in De Smidse. Als één van de weinige comedians weet hij stand-up comedy te combineren met muziek. Al jaren is hij vaste bespeler van het Comedy Café in Amsterdam. Sjoerd Janssen is zo’n comedian waar alles heel onlogisch lijkt. Zijn stijl van comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt. Marlon Kicken is een goedlachse comedian en fenomeen vanaf het moment dat hij op het podium komt. Hij speelt elke zaal plat met zijn komische observaties.
 
Een hoop onzin, slap geouwehoer en een avond hard lachen

Vaste bezoekers weten inmiddels dat ze kunnen rekenen op een hoop onzin, slap geouwehoer en een avond hard lachen. ComedyTunes is inmiddels een bewezen concept met uitverkochte clubs, zalen en bezoekers die met zere buikspieren van het lachen naar huis gaan. Kaarten zijn te reserveren via zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Geronimo schreef op 11-03-2023

Dit evenement wordt hoogstwaarschijnlijk verlengt t/m 15 maart en daarna, mocht de voorspelde winst voor BBB doorgaan.

Uw reactie

Naam:
Bericht: