SVVN reist af naar Daarlerveen

Datum: 08-02-2023

13.30 uur - Zaterdag speelt SVVN 1 de laatste competitiewedstrijd voordat er een break van twee weken volgt wegens de voorjaarsvakantie en carnaval. Qua resultaat behaalde SVVN afgelopen zaterdag een uitstekend resultaat door in blessuretijd toch nog de winnende te maken en zo drie punten over te houden aan de thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie VV Kloosterhaar.

De overwinning was niet verdiend, maar daar maalt natuurlijk niemand om bij SVVN. Het zijn de punten die tellen. Nu is het lastig om een hoog niveau vast te houden het gehele seizoen dus hopen we maar dat de wedstrijd van zaterdag een uitzondering was. Het was niet best.
 
Mocht SVVN zaterdag weer drie punten aan het totaal willen voegen dan zal er waarschijnlijk uit een ander vaatje getapt worden. Zaterdag gaat SVVN op bezoek bij VV Daarlerveen. De promovendus staat momenteel op de derde plaats en heeft twee punten meer dan SVVN. Ook afgelopen zaterdag werd er maar weer eens gewonnen. In Oldenzaal was Daarlerveen met 1-2 te sterk voor De Esch. Net zoals de andere drie promovendi doet ook Daarlerveen het momenteel uitstekend en hoeven ze voorlopig geen zorgen te maken dat hun verblijf in de 3de Klasse van korte duur is. Of toch wel? Daarlerveen staat namelijk momenteel op een plaats die aan het einde verzekerd is van plaatsing voor de nacompetitie om promotie naar de 2de Klasse.
 
Op de tweede speeldag in oktober troffen beide teams elkaar in Nijverdal. Nog voor rust werd SVVN gereduceerd tot een negental nadat zowel Nick Snellink als Craig Post met tweemaal geel mochten douchen. Met z’n negenen kwam SVVN door een doelpunt van Marvin Thomas terug tot 1-2, maar volgens overlevering was het de verdienste van uitstekende doelman Patriz Loohuis dat de nederlaag beperkt bleef. Zaterdag kan SVVN dus revanche nemen van de matige prestatie eerder dit seizoen. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Belt in Daarlerveen en begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Richard Teunissen uit Ermelo.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: