Sanne van Dijke Overijssels kampioen bij de regiokampioenschappen

Datum: 06-02-2023

13.21 uur - Afgelopen weekend werd het 2e deel van de regiokampioenschappen verreden. De dressuur werd in Heeten gehouden. Hier deden vier combinaties van PSV Hertruiters mee.

In de klasse M1 kwamen Monique Nijenkamp en Jinthe Wemekamp aan de start. Zij reden beiden een mooi percentage en Jinthe behaalde een 7e prijs terwijl Monique naar een 8e plaats reed in een sterk deelnemersveld. Wendy Hulsink - Bergkamp en Dylian Roelofs kwamen aan de start in de klasse L1. In een grote groep wisten zij hun paarden naar de top van het klassement te sturen. Wendy won de 6e prijs en Dylian kwam op het podium op een mooie 2e plek, reservekampioen van Overijssel. Hiermee is zij afgevaardigd naar het NK in Ermelo.
 
Het springen werd verreden in Raalte. En ook hier kwamen Hertruiters aan de start. De ochtend begon meteen goed met een kampioen! Sanne van Dijke sprong met haar pony twee foutloze parcoursen in de categorie C-0.90m en mocht het kampioenslint in ontvangst nemen. Hiermee is zij evenals Jip Ottes die vierde werd in de categorie DE-110 afgevaardigd naar het NK.
In de categorie DE- 80 cm rijstijl gingen Melissa Eshuis en Isabelle Plijter van start. In deze grote groep wist Isabelle Plijter naar een 10e prijs te rijden.
 
=====
 
Liv Schoppink en Sophie ter Haar reden allebei een dressuurwedstrijd afgelopen weekend.
 
Sophie nam haar beide pony’s mee naar Almelo. Met Londen werd ze in de klasse B cat. DE twee keer tweede met 201,5 en 208 punten. Met GoldStar werd ze in de klasse L2 cat. DE eerste met 207 punten en tweede met 199 punten
 
Livv schoppink heeft met haar pony Al Capony 2 dressuurproeven gereden in de klasse B en heeft 2 keer een eerste prijs behaald met 192,5 en 194,5 punten. 
 
Danieke Berends heeft nog gesprongen in Amb Delden. Hierbij won ze een tweede prijs met Iniesta Shizzle inhet 1.10m. 
 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: