SVVN ontvangt Kloosterhaar

Datum: 02-02-2023

9.33 uur - Aanstaande zaterdag gaat voor SVVN de competitie verder op Sportpark Groot Lochter. Om half drie wordt er afgetrapt voor de wedstrijd SVVN 1 tegen VV Kloosterhaar 1. Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd in de terugronde. Dat betekent dat we precies halverwege het seizoen 2022-2023 zitten. SVVN sloot afgelopen zaterdag de eerste competitiehelft af in Hellendoorn waar het door een flink portie werklust de drie punten weer terug wist te nemen naar Nijverdal.

 
Zo komt SVVN slechts op twee punten van plaats drie wat nacompetitie voor promotie betekend. Maar ook de concurrentie wint en SVVN heeft ook slechts drie punten voorsprong op plek negen wat aan het einde van de rit nacompetitie om handhaving betekend. Om maar aan te geven hoe de meeste teams aan elkaar gewaagd zijn in deze competitie.


 
De tegenstander van zaterdag is dus VV Kloosterhaar. Kloosterhaar wist zich vorig seizoen op de laatste speeldag zich zonder nacompetitie te handhaven door een grote overwinning waardoor zij de concurrentie op doelsaldo voorbleven. Met de sterke promovendi en de versterkte degradatie in ogenschouw weet iedereen dat het een stuk moeilijker wordt om je doelstellingen te behalen. Dat geldt voor zowel SVVN als voor Kloosterhaar. Kloosterhaar verloor haar eerste zeven wedstrijden maar wist in de vijf wedstrijden daarop zeven punten bij elkaar te spelen. Afgelopen zaterdag speelde Kloosterhaar thuis met 2-2 gelijk tegen Wilhelminaschool. Het gat naar een plaats wat nacompetitie om handhaving betreft bedraagt zes punten.


 
Op de eerste speeldag troffen SVVN en Kloosterhaar elkaar in Kloosterhaar. SVVN won betrekkelijk eenvoudig met 5-2 door doelpunten van Melvin Morsink (2x), Nick Snellink, Jimmy Scharphof en Marvin Thomas. Om naar boven te mogen blijven kijken en niet naar onderen te moeten kijken zal een overwinning voor SVVN zeer wenselijk zijn. De scheidsrechter van zaterdag is de heer Dirk Bos uit Wageningen. Wij wensen u veel plezier toe bij de wedstrijd SVVN tegen Kloosterhaar.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: