SVVN reist af naar Hellendoorn

Datum: 26-01-2023

9.35 uur - Aanstaande zaterdag wordt de twaalfde speelronde gespeeld en daarna zijn we precies halverwege de competitie. Logischerwijs speelt SVVN zaterdag een wedstrijd tegen het enige team dat het tot dusver niet trof. Dat zijn onze gemeentegenoten van VV Hellendoorn.

Afgelopen zaterdag creëerde SVVN een scheepslading aan kansen en wist maar liefst viermaal het net te vinden in de thuiswedstrijd tegen Juventa’12. Het bleek niet genoeg voor de overwinning omdat in blessuretijd een voorsprong van twee doelpunten werd weggegeven. Het gelijke spel was een resultaat waar eigenlijk niemand iets mee opschiet. SVVN blijft, mede door resultaten op andere velden, op de zevende plaats staan.
 
Zaterdag gaat SVVN op bezoek bij VV Hellendoorn. De thuisclub speelt al jaren om het kampioenschap van de 3de Klasse. Zo ook dit seizoen. De kampioensaspiraties zullen na afgelopen zaterdag even in de ijskast moeten. Afgelopen zaterdag verloor Hellendoorn in Enschede de topper van Rigtersbleek. Rigtersbleek won ook haar elfde wedstrijd en daarmee groeide het gat naar nummer twee VV Hellendoorn naar maar liefst tien punten. Hellendoorn kan dan ook het beste als “best of the rest” in deze klasse genoemd worden.
 
Op 23 april 2022 troffen beide teams elkaar voor het laatst in Hellendoorn. SVVN komt nog wel op voorsprong door een doelpunt van Teun Bakhuis, maar VV Hellendoorn is een maatje te groot deze middag en weet relatief gemakkelijk met 3-1 deze wedstrijd te winnen. Hopelijk kan SVVN zaterdag meer weerstand bieden. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Voordam in Hellendoorn waar om half drie wordt afgetrapt. Scheidsrechter van deze wedstrijd is de heer Niels Mulder uit Almelo.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: