Inschrijving Triathlon Holten op 3 februari van start

Datum: 25-01-2023

22:51 uur - De inschrijving voor de 37ste editie van de Triathlon Holten opent dit jaar op vrijdag 3 februari. Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl. 

 

De Triathlon Holten vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Het belooft ook dit jaar weer een weekend vol spektakel, sportplezier en feest te worden in hét triathlondorp van Nederland. Professionele atleten gaan van start in de prestigieuze Europe Triathlon Premium Cup. Nationale toppers starten in een 1e divisie teamcompetitie. Ook voor recreanten van jong tot oud is er een divers programma, waarvoor de inschrijving opent op 3 februari om 06.00 uur.

Vrijdagavond 30 juni staat dit jaar weer geheel in het teken van de jeugd. Terwijl Europese toptalenten aantreden in de Europe Triathlon Junior Cup, kunnen kinderen vanaf 8 jaar oud hun eerste triathlonervaring opdoen. Jeugd tot en met 19 jaar kan op vrijdagavond deelnemen aan de verschillende triathlonseries. 

Op zaterdag 1 juli zijn er naast de Europese en nationale series volop mogelijkheden voor recreatief sportplezier, bijvoorbeeld bij de bedrijventriathlon en de hardloopwedstrijd over 5 of 10 kilometer. Uiteraard ontbreken de triathlon over de Olympische Afstand, met start in open water in de Domelaar, en de Achtste Triathlon, met start in het zwembad, niet.

Clinics

Deelnemers die goed voorbereid aan de start willen verschijnen in Holten, kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan de verschillende clinics. De fietsclinic en hardloopclinic starten op respectievelijk 31 maart en 3 april. De zwemclinic start op 10 mei. Voor de jeugd tot en met 15 jaar wordt daarnaast de jeugdclinic georganiseerd. Vanaf 23 mei worden zij gedurende vier dinsdagavonden klaargestoomd voor deelname aan de Triathlon Holten, waarna zij op vrijdag 23 juni het parcours verkennen. 

Inschrijven voor de verschillende triathlonclinics kan via het inschrijfformulier voor deelname aan de Triathlon Holten via www.triathlonholten.nl.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: