De inschrijving voor een kavel in Hellendoorn Noord fase 1b is geopend

Datum: 19-01-2023

16.18 uur - Donderdagmiddag 19 januari om 16:00 uur is de kavel inschrijving voor Hellendoorn Noord fase 1b geopend. Iedereen die interesse heeft in een kavel in het gebied tussen De Isakke en de Ommerweg in het speelse en groene Hellendoorn Noord, kan zich tot en met maandag 6 februari 9:00 uur inschrijven via www.hellendoorn.nl.

De loting van de kavels vindt voor alle ingeschreven kandidaten plaats op dinsdagavond 14 februari om 19:00 uur In De Tonne.
 
In totaal worden er 22 kavels uitgegeven. 12 twee-onder-een-kapwoningen en 10 vrijstaande woningen. De kavelprijzen variëren van € 89.700,00 v.o.n. voor een twee-onder-een-kapwoning met een perceeloppervlakte van 250 m2. tot € 277.500 v.o.n. voor een vrijstaande woning met een perceeloppervlakte van 785 m2. De grondprijs is vastgesteld op 290,- per m2 exclusief btw. In deze tweede fase wordt net als bij de vorige fase ingezet op een groene en speelse wijk.
 
Gea Oord, wethouder Wonen, is ontzettend blij met de grote belangstelling voor het plan. "Als de informatieavond leidend is voor het aantal inschrijvingen, dan is het veelbelovend. Het plan biedt mensen de kans hun woonwensen te realiseren. De één om kleiner te wonen, de ander juist groter en weer een ander om te verduurzamen. Ik hoop dat iedereen uiteindelijk de kavel krijgt die hij of zij wenst in deze mooie speelse, rustige en groene wijk."
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: