Filmdrama ‘Mrs. Harris Goes to Paris’: een betoverend verhaal

Datum: 18-01-2023

13.50 uur - Wie zin heeft in een betoverend verhaal waar je met een glimlach van oor tot oor naar kunt kijken, mag de film ‘Mrs. Harris Goes to Paris’ niet missen. Rijke sets, vijftiger jaren, beeldschone kostuums en fraaie kapsels. Kortom: een lust voor het oog. Deze sprankelende filmhuisfilm draait op dinsdag 24 januari om 20.00 uur bij ZINema, de bioscoop van ZINiN.‘Feelgood movie’

In het Londen van de jaren vijftig werkt Mrs. Harris als schoonmaakster bij diverse huishoudens om het hoofd boven water te kunnen houden. Als bij een van haar rijke bazinnen een prachtige Dior jurk ziet, nestelt zich het idee in haar hoofd om zelf ook ooit zo’n prachtige jurk te bezitten. Wanneer ze na een financieel meevallertje  eindelijk zelf naar Parijs kan gaan, blijkt dat het niet eenvoudig is om als ‘gewone vrouw’ bij het iconische couturehuis Dior binnen te komen, het modehuis is immers alleen voor de ‘elite’. De kortdate Mrs. Harris laat zich echter niet op de kop zitten en dat levert soms hilarische situaties op. Een ‘feelgood movie’ in de nauwe straatjes van Parijs waar Mrs. Harris zich met een geheel eigen ‘allure’ tussendoor beweegt. 

 
Kaarten reserveren

Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: