Inloopspreekuur huur- en zorgtoeslag

Datum: 18-01-2023

13.25 uur - Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van huur- of zorgtoeslag? Kom op vrijdag 27 januari a.s. tussen 09.30 – 10.00 uur naar de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.

 
Bij de balie van de Bibliotheek op de begane grond kan men zich melden zonder vooraf een afspraak te maken. Belastingvrijwilligers van De Welle helpen u gratis met hun kennis en ervaring bij het beantwoorden van vragen over huur- en zorgtoeslag. 
 
Voor informatie over toeslagen wordt gevraagd om een kopie van de aangifte inkomstenbelasting 2021 en gegevens over de eventuele huur van de woning mee te nemen. DigiD meenemen is tevens een tip. Wanneer u geen aangifte inkomstenbelasting doet, neemt u dan uw jaaropgaaf of loonstrook (bij meer dan 1 werkgever: jaaropgaven of loonstroken van elke werkgever) mee. 
 
Voor meer informatie over dit spreekuur kan contact worden opgenomen met Stichting De Welle, 0548-638810 of per e-mail info@stichtingdewelle.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: