Kim Schuddeboom met eerste avondvullende stand-up show in De Smidse

Datum: 18-01-2023

13.15 uur - 
Ze stond op Paaspop, speelde een dubbelprogramma met cabaretier Ronald Goedemondt én debuteerde op TV in ‘Avondshow Stand-ups’. Stand-upper Kim Schuddeboom heeft een bliksemcarrière! En nu staat ze op zaterdag 4 februari in De Smidse in Nijverdal met haar eerste solovoorstelling. Kom kijken en maak kennis met Kim.Kim Schuddeboom speelt pas een paar jaar, maar vond razendsnel haar plek bij het prestigieuze collectief Comedytrain. Als één van de weinige vrouwen weet ze zich heel goed staande te houden naast grote namen als Theo Maassen, Henry van Loon en Daniël Arends.


 
Eerste avondvullende stand-up show

Haar eerste avondvullende stand-up show ‘Ongeschreven’ is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar. Maar dat is geen enkel probleem. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. Iets wat ze eigenlijk iedereen gunt, want waarom moet je anderen begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt?
 


Kaarten reserveren

Benieuwd naar de overige shows in De Smidse of kaarten reserveren voor Kim Schuddeboom? Kijk dan op www.zinin.com. Kaarten zijn hier online te reserveren, maar het kan ook via de reserveerlijn (0548) 6254489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. 

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: