De waterpoloheren verliezen eerste wedstrijd na de winterstop

Datum: 16-01-2023

13.48 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn zijn het tweede deel van de competitie slecht begonnen. In het eigen Ravijnbad werd er met 6-16 verloren van UZSC. Dat zet de regerend landskampioen terug op een achtste positie op de ranglijst. De Ravijndames hadden nog een weekend vrij. Zij komen zaterdag weer in actie.

 
De stemming was behoorlijk bedrukt toen de Ravijnheren het water uitkwamen. Bas ter Brake doorbrak het stilzwijgen. Hij vond dat er slecht was gespeeld. "Er zal over gepraat moeten worden. Maar daarna moeten we dit weer ombuigen in iets positiefs". Aanvoerder Jorn Muller 
 
vatte de wedstrijd als volgt samen:"We hebben een moeizame start in het nieuwe jaar. We halen op dit moment niet ons niveau. We waren vandaag slordig in onze 1 tegen 1 duels zowel aanvallend als verdedigend."
 
Volgende thuiswedstrijden:
 
Heren 1 speelt zaterdag 21 januari opnieuw een thuiswedstrijd. Om 18:00 uur spelen ze dan tegen Polar Bears uit Ede.
 
Dames 1 begint het tweede deel van de competitie ook met een thuiswedstrijd. Om 19:25 uur spelen zij tegen de dames van ZVL 1886 Center uit Leiden. Kom onze teams aanmoedigen! Ze kunnen het goed gebruiken!
 
Statistieken heren:
 
Zaterdag 14 januari 2023
 
Zwem-Sport-Zorg Het Ravijn
 
Heren Eredivisie:
 
Het Ravijn 1-UZSC 1: 6-16
 
Periodestanden: 3-4, 3-8(0-4), 5-11(2-3), 6-16(1-5).
Doelpunten Het Ravijn Emiel Wouters 3x, Thijmen Karel 1x, Bas ter Brake 1x en Kenai Heitink 1x. 
Doelpunten UZSC: Sook Willemsen 5x, Jordan Kremers Taylor 3x, Bram van den Berselaar 2x George Athymiratus 2x,
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: