Sanne van Dijke kringkampioen springen

Datum: 11-01-2023

11.12 uur - In Ambt-Delden werden de kringkampioenschappen voor het springen verreden en daar deden ook de leden van de Hertruiters aan mee. Sanne van Dijke werd hierbij Kringkampioen en Jip Ottes reservekampioen. 

Sanne reed haar pony Fellow in het klassieke parcours over 90 cm cat. C daarbij werd ze eerste. In het tweede parcours was ze tweede, dit samen maakte dat ze kringkampioen is geworden. 
 
Jip Ottes en Cor werden in Ambt-Delden eerste en tweede in het 1.10 m springen. Jip werd hiermee reservekampioen van Kring Reggedal en ook zij heeft zich geplaatst voor de Regio Kampioenschappen.
 
Maaike Hulshof sprong mee in het 2 fasen klasse 1.00m cat.D/E. Ze behaalde hierbij een eerste plaats. 
Lieke Bruins sprong mee met haar pony Park Candy en behaalde een vierde plaatst in het klassiek 90 cm. cat.D/E. 
 
Ook werden de Sallandse Ruiterdagen gereden en daar deden Melissa Eshuis, Luuk Eshuis en Thijs Eshuis aan mee. In het klassiek parcours 80/90cm.waren Melissa en Luuk, tweede en derde. 
Thijs mocht de grote finale rijden in de cat. A/B/C en wist hier een derde prijs te winnen. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: