Eredivisiescheidsrechter Sander van der Eijk komt naar SNO Nijverdal!

Datum: 10-01-2023

15.48 uur - Op dinsdag 17 januari komt eredivisiescheidsrechter Sander van der Eijk uit Amstelveen naar SNO Nijverdal. Sinds 2022 mag Sander zich International noemen! Sander zal ons meer vertellen over zijn carrière en zal een nadere toelichting geven over hetgeen er allemaal bij komt kijken om als arbiter op dit hoge niveau actief te kunnen zijn.

Daarnaast zal hij ook stilstaan bij de rol van een scheidsrechtersvereniging. Diverse VAR situaties zullen uitvoerig worden besproken, zodat eenieder zich een beeld kan vormen bij hetgeen er allemaal bij komt kijken om als VAR op een juiste wijze je werk te kunnen doen.
 
Kortom! Het belooft een zeer interessante avond te worden. De inloop is vanaf 20.30 uur en om 20.45 uur zal Sander beginnen met zijn presentatie! Mocht je als (club)(assistent) scheidsrechter uit de regio deze avond willen bijwonen, neem dan contact op met Maurice Paarhuis. Graag een e-mail sturen naar: maurice-paarhuis@hotmail.com. Aangezien wij een hoge opkomst verwachten, dienen ‘externen’ zich vooraf aan te melden! Tot dan! 
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: