Veerkracht bij rouw en verlies

Datum: 09-01-2023

13.49 uur - Evenmens Samen Verder organiseert op maandag 16 januari een avond in het Parkgebouw in Rijssen over 'veerkracht bij rouw en verlies'. Heb jij te maken met een verlieservaring en/of ben je in de rouw? Wil je graag lotgenoten ontmoeten of meer weten over dit thema? Dan ben je van harte welkom. 

Een avond vol ontmoeting, informatie en gesprek. Met medewerking van Dini Beuving, Geestelijk Verzorger en de Samen Verder-consulenten Lianne Mulder en Ina Versmissen. Zangeres Annet Nikamp zal de avond muzikaal omlijsten. 
 
Deze themabijeenkomst is gratis toegankelijk voor inwoners uit het hele werkgebied van Stichting Evenmens en gaat over het versterken van innerlijke krachten, specifiek bij rouw en verlies. Want hoe versterk je dan juist je eigen veerkracht?!
 
Het belooft een mooie avond te worden waarin het verstrekken van informatie en het onderlinge gesprek zullen worden afgewisseld met muzikale ontspanning.
 
Het begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. 
Aanmelden kan digitaal via: https://evenmens.nl/evenement/veerkracht/
Of bel: 0548 638 830. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: