Eredivisie waterpolocompetitie gaat de tweede helft in

Datum: 09-01-2023

8.27 uur - Het nieuwe jaar 2023 is begonnen en de tweede helft van de diverse competities worden weer opgestart. Ook de Eredivisie waterpolocompetitie gaat weer van start. De Nijverdalse heren starten zaterdag 14 januari met een thuiswedstrijd tegen het Utrechtse UZSC. De wedstrijd in Het Ravijn start zaterdag om 17:15 uur.

De waterpolodames hebben nog een weekend rust. Zij beginnen zaterdag 21 januari om 19:25 uur weer met een thuiswedstrijd tegen de ploeg, die hen op woensdag 4 januari in het Leidse zwembad De Zijl met 8-6 uit de kwartfinale van de KNZB beker wipte, ZVL 1886 Center. 
 
Kom onze sporters aanmoedigen! De aanvangstijden van de wedstrijden zijn aan het eind van de middag of het begin van de avond. De ploegen kunnen aanmoediging van het trouwe publiek goed gebruiken.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: