Tweede plek voor Sophie ter Haar in de DeltaCup

Datum: 12-12-2022

11.22 uur - In de strijd om de Deltacup hadden Sophie ter Haar en haar pony Londen in de afgelopen weken al drie derde en een tweede prijs in de wacht gesleept. Het was nu de laatste kans om je te plaatsen voor de finale. Met een eerste en een tweede prijs in de klasse B cat. DE plaatste dit duo zich voor de finale. In deze finale behaalde deze combinatie een tweede prijs met 208,5 en 212 punten. 

 
In Ambt-Delden was er een springwedstrijd waar Berber Nijland en haar pony Simba van Bernij aan -mee deden. Ze wonnen in het 70-80 cm een tweede prijs. 
Ook in Delden werd er gesprongen en Melissa Eshuis met haar pony Lord wonnen daar een tweede prijs. Ze werden beloond met 82,5 punten.
 
In Heeten was er dit weekend een spring en dressuur wedstrijd en daar deden veel van de leden aan mee. 
Sanne van Dijke deed met haar pony Lady mee met de dressuurwedstrijd in de klasse B. Ze wonnen samen een tweede prijs met 196 punten.
 
Aan het springen deden mee: 
Linde Vliek heeft mee gedaan met haar pony Ayla en werd vijfde in het 60 cm springen met 71 punten. In het 70 cm springen werd ze tweede met 70.5 punten. 
Sanne van Dijke met Fellow werden eerste en vierde in het 90 cm spingen. 
Twan van Dijke sprong met zijn pony Storm in het 60 cm en wonnen een tweede prijs. 
Isabelle Plijter  sprong met Karlos van Orchid`s en won een derde prijs met 71 stijlpunten. 
Thijs Eshuis met Sproet deden mee in het springen 50/60 cm. Ze hadden een tweede en een derde prijs.
Melissa Eshuis was met Joy vierde in het  80/90 cm springen. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: