SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 08-12-2022

13.35 uur - Hartelijk welkom op Sportpark Groot Lochter op zaterdag 10 december voor de te spelen thuiswedstrijd tussen SVVN en VV Mariënberg. Het is het laatste competitieduel van 2022.

 
Normaal wordt er tijdens de voorbeschouwing even kort teruggeblikt op de laatste wedstrijd van SVVN. Laten we dat nu even niet doen. Snel vergeten is het devies. SVVN is inmiddels terug te vinden op de negende plaats na drie overwinningen, één gelijkspel en vijf nederlagen. Maar het staat allemaal nog kort op elkaar en een overwinning kan een flinke sprong op de ranglijst betekenen. Het gat naar de onderste plaatsen is echter ook maar vier punten.
 
Daartussen staat onze tegenstander van deze zaterdag VV Mariënberg. Zij verloren afgelopen zaterdag in blessuretijd op eigen veld van De Esch. Mariënberg heeft tot nu toe negen punten behaald uit evenzoveel wedstrijd door drie overwinningen.
 
Vorig seizoen stond halverwege de brilstand op het bord. Na de thee werd er maar liefst zes keer gescoord, keurig verdeeld over beide partijen, zodat voor de tweede keer in successie de wedstrijd SVVN tegen Mariënberg in een gelijkspel eindigde. Voor SVVN scoorden Tygo Vliek, Marvin Thomas en Teun Bakhuis. Zal deze editie wel een winnaar krijgen?
 
Scheidsrechter van deze wedstrijd is de heer Bent Kuipers uit Geesteren.
 
Wij wensen u veel plezier toe, om 14.30 uur bij de wedstrijd SVVN tegen VV Mariënberg.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Harm schreef op 10-12-2022

Het was een verdiende overwinning en super mooie wedstrijd met een geweldige scheidsrechter, dus een mooi resultaat om de winter mee af te sluiten en met vol vertrouwen de competitie na de winterstop een mooi vervolg te geven.....

Uw reactie

Naam:
Bericht: