Golfplezier Twente is de nieuwe naam van golfclub Erve Braakman

Datum: 03-10-2022

11.37 uur - Golfclub Erve Braakman heet vanaf vandaag, 1 oktober 2022, Golfplezier Twente. Sinds de overname van golfclub Erve Braakman een jaar geleden door Martijn van Baars en Nicole van der Deen zijn er veel zaken aangepast. De golfbaan die in begin 2000 is opgezet staat bekend om zijn laagdrempeligheid: je kan hier golfspelen zonder eerst een golfexamen (GVB) te hoeven afleggen. De nieuwe eigenaren hebben het afgelopen jaar naast het paviljoen ook de driving range grondig aangepakt. Het geheel heeft  de uitstraling van deze tijd gekregen. En daarbij past een nieuwe naam en een nieuw logo!

 
“Met de nieuwe naam hopen we een grotere naamsbekendheid te genereren en vooral uit te stralen wat wij heel belangrijk vinden: dat golfen vooral plezier geeft! Niet alleen voor de clubleden maar zeker ook voor mensen die nog niet eerder deze sport hebben beoefend”. 
 
Golfplezier begint bij ons na een hartelijke ontvangst in het clubhuis met een heerlijk kopje koffie. De onervaren golfer vindt er een ervaren en gecertificeerde PGA golfpro. De ervaren golfer een prachtige, uitdagende golfbaan met op maandag en dinsdag 9 holes (par 3) en gedurende de rest van de week 18 holes (par 3). Inmiddels hebben ook vele niet golfers de weg naar Golfplezier Twente gevonden dankzij de mogelijkheden om feesten te organiseren in het clubhuis in familie of bedrijfsverband, waarbij de BBQ avonden hoog staan aangeschreven.
 
Golfplezier Twente is gevestigd in Hoge Hexel, gemeente Wierden gelegen in het mooie Twente. 
Adres: Bekkenhaarsweg 28, 7645 AJ, Hoge Hexel.
Contact: Nicole van der Deen, tel: (0546) 69 72 65. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: