Uitslagen de Hertruiters

Datum: 03-10-2022

11.07 uur - Dit weekend zijn er veel leden van ponyclub de Hertruiters op pad geweest en dat resulteerde in veel prijzen! Romé Schoppink startte in Slagharen voor een bixie wedstrijd. Ze startte zowel in het springen als in dressuur, van de vier starts won ze drie keer een eerste plaatst en een keer een derde plaats. 

Jip Ottes ging naar IJsselmuiden met haar pony Kolumbus van Orchid’s. Ze werden tweede in het 1.00 meter springen. Zij heeft zich hiermee geselecteerd voor de finale van de ponyspringcompetitie van Jumping de Achterhoek op 30 november. 
Berber Nijland nam haar pony Simba van Bernij mee naar Haaksbergen voor de laatste outdoor wedstrijd. Ze reden een foutloos parcours in de 70 cm cat. C/D pony’s. Dit was goed voor een derde prijs.  
 
Amke, Luc, Melissa en Thijmen reden een dressuur wedstrijd in Bathmen. Amke Pot startte met Hooghe Maaten’s Marshmallow. Ze reden in de klasse Z1 en met 65,286% en 63,571% won ze twee keer een eerste prijs. 
Luc Eshuis startte in de klasse L1/L2 en won de eerste prijs met 203.5 punten. 
Melissa Eshuis was met Joy tweede in de klasse B cat. DE met 201,5 punten.
Thijmen Hosmar reed met Chokotoff en behaalde met zijn pony een derde prijs met 200.5 punten in de klasse B, categorie D/E.
 
Foto: Berber Nijland
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: