Kom naar de Vrijwilligersmarkt

Datum: 30-09-2022

07:19 uur - Donderdag  6 oktober a.s. 2022 vindt weer de Vrijwilligersmarkt plaats. Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Kom dan naar “Het Centrum” aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal.

Heb je behoeft aan (meer) sociale contacten? Vind je het leuk om samen activiteiten te doen en je tegelijkertijd in te zetten voor een ander? Dan is een bezoek aan de vrijwilligersmarkt een goede keus! Laat je inspireren door de diverse organisaties die zich presenteren tijdens deze Vrijwilligersmarkt. Sterrenwacht Hellendoorn, Werkgroep Fairtrade, Memory Vrijheidsmuseum,  

Scouting Albaldah, Zonnewoud, Voedselbank Hellendoorn, VVN afdeling Hellendoorn-Nijverdal

Noabers voor Noabers, Huiskamer, ZINiN, OZO, De Instuif, Vang Je Droom – Humanitas Twente

Stichting BOOM, Evenmens, Dorcas Nijverdal, Hospice Noetsele, Zonnebloem Nijverdal, HO!

CNME Hellendoorn, Oude Ambachten van Vrögger en Noew, Team Hospice ZorgAccent, LETS = Lokaal Economisch Transactiesysteem Hellendoorn, Stichting de Waterspetters en De Welle zijn aanwezig en vertellen over wat je als vrijwilliger kunt doen.

Meer info, bel naar HellendoornDoet! 0549-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: