Nieuw platform voor senioren: Vind Gezelschap

Datum: 27-09-2022

15.58 uur - Tijdens de Week tegen Eenzaamheid, van 29 september t/m 6 oktober, staan ontmoeting en verbinding centraal. Bij uitstek voor De Welle hét moment om de nieuwe dienst ‘Vind Gezelschap’ te lanceren, waarbij ‘ontmoeten’ centraal staan. Een mooie aanvulling op de activiteiten en initiatieven deze week. 

Kitty van der Steege, sociaal werker bij De Welle, vertelt: “Nieuwe mensen leren kennen is van alle leeftijden. Deze nieuwe dienst helpt senioren bij het in contact komen met anderen die dezelfde interesses delen en het vinden van gezelschap. Senioren die behoefte hebben aan gezelschap kunnen daarom vanaf heden terecht bij onze nieuwe, gratis dienst ‘Vind Gezelschap’ van De Welle.”
 
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.stichtingdewelle.nl/vindgezelschap. Een opgeleide vrijwilliger zal vervolgens uitgebreid uitleg geven en helpen met het aanmaken van het profiel zodat de gebruiker helemaal klaar is voor gebruik en zelf aan de slag kan. 
 
De Welle zoekt tevens nog steeds vrijwilligers die de intakegesprekken willen uitvoeren en mensen willen helpen met het aanmaken van het profiel. Lijkt u het leuk om bezig te zijn met digitale technologie en bent u op zoek naar een mooie invulling van uw vrije tijd? Neem dan contact op met Kitty van der Steege op 06-12216966
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: