De bokkentocht in Hellendoorn komt terug!

Datum: 27-09-2022

11.40 uur - Na een jaar van afwezigheid is het weer tijd voor een fijne bokkentocht door Hellendoorn! De Heldern Bockt bokbiertocht brengt je gezellig langs kroegen,restaurants en zalen die ons mooie dorp rijk is. Hoe werkt het ook alweer? Nou, best wel simpel:

Je reserveert je stempelkaart via www.horecahellendoorn.nl. Deze stempelkaart haal je op zondag 16 oktober tussen 14.00 en 16.00 af bij Noabers, wat ook direct het startpunt van de tocht is. Daarna vervolg je je tocht langs de overige locaties (In de Tonne, de Barbier, De Gezelligeit en De Lantaarn) bij alle locaties krijg je een ander bokje, een hapje én geniet je van fijne live muziek! Dat wordt een mega gezellige middag waar je van locatie naar locatie kunt hoppen.
 
Uiteraard kun je bij elke locatie meer te eten krijgen dan het hapje dat je al hebt gekregen, dus heb je nog geen trek om naar huis te gaan na het bezoeken van alle locaties, maar wel trek in nóg een bokje en een happie eten? Blijf dan lekker plakken bij een locatie naar keuze.
 
Tickets kosten € 29,50 voor deelnemers die bokjes drinken en € 22,50 voor de alcoholvrije medemens. 
Tickets: www.horecahellendoorn.nl
 
Heel graag tot zondag 16 oktober!

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: