Wie wint in Hellendoorn de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2022?

Datum: 26-09-2022

12.59 uur - De provincie Overijssel, Stimuland en meerdere Overijsselse Vrijwilligers(steun)punten zetten begin december weer zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje tijdens de Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP). 

Het Vrijwilligerspunt HellendoornDoet!, onderdeel van Stichting De Welle doet daarom ook mee aan de OVP, vrijwillige inzet is immers onmisbaar en wordt enorm gewaardeerd.  
 
Meldt vóór 7 oktober a.s. een vrijwilliger, groep vrijwilligers, organisatie of initiatief aan. Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt, een aansprekend ‘corona-initiatief of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. Tevens in een korte motivatie aangeven waarom iemand of iets in aanmerking komt voor de OVP.
 
Een onafhankelijke jury kiest uit alle aanmeldingen drie winnaars. Tussen 15 november en 7 december krijgen de winnaars bezoek waarbij de prijs wordt overhandigd en de pers aanwezig is.
 
De inzending, met naam, waarom, e-mailadres en telefoonnummer mailen naar vrijwilligers@stichtingdewelle.nl 
 
Voor meer informatie bellen met HellendoornDoet!: 0548-638800.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Dini Fokkert schreef op 26-09-2022

José marsman staat altijd paraat Overal

Uw reactie

Naam:
Bericht: