Zilveren Ster voor Sophie met haar Goldstar

Datum: 26-09-2022

08:40 uur - In Haaksbergen was dit weekend de dressuurwedstrijd waarin gestreden werd om de Zilveren Ster. Sophie ter Haar en haar pony GoldStar van PSV Hertruiters gingen hier van start in de klasse L2 categorie DE. Zij reed twee hele mooie proeven en met 197 en 212 punten behaalde ze twee keer de eerste prijs. Hiermee had ze een finaleplek voor de felbegeerde bokaal.

 Tijdens de  finale die ging over alle geplaatsten in de klassen B, L1 en L2 reed ze een superproef die beloond werd met 202 punten. Met dit mooie resultaat kwam ze bovenaan te staan en dus mocht ze de Zilveren Ster en een mooie sjerp en deken meenemen naar Hellendoorn! 

Ook bij de paarden was er dressuursucces. Frank Hosmar heeft met Alphaville NOP deelgenomen aan de subtopwedstrijd in Almelo aan de Prix St. George en won deze rubriek overtuigend met 71,98%. Annelies Hosmar maakte in Almelo haar debuut in de klasse Z1 dressuur met haar schimmel Kravitz en behaalde een derde prijs met 218 punten.

 

Er werd tevens met succes gesprongen: Twan van Dijke ging met zijn pony Storm naar Mariënheem. Hij reed een netjes foutloos parcours van 60 cm en met 80 punten voor de wijze van rijden greep hij de eerste prijs.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: