Europese top waterpoloploegen in Nijverdal voor Champions League

Datum: 21-09-2022

15.13 uur - Van donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober vindt de eerste ronde van de LEN Champions League waterpolo plaats in zwembad Het Ravijn – zwem sport zorg. De herenselectie van Zwem- en Poloclub Het Ravijn ontvangt dan in eigen bad louter Europese topploegen. 

De ploeg van trainer/coach Zeno Reuten veroverde in mei - voor het eerst in de historie van de club - de nationale waterpolotitel door de heren van Polar Bears uit Ede in drie wedstrijden te verslaan. Met het behalen van het landskampioenschap plaatsten ze zich direct voor de Europese Champions League, als enige club in Nederland!
 
Ze nemen het in Het Ravijn – zwem sport zorg op tegen de Europese topploegen A Hid Vasas-Plaket (Hongarije), Steaua Bucharest (Roemenië), Primorac Kotor (Montenegro) en Nepobjedivi Invictum Sarajevo (Bosnië en Herzegovina).
 
Kaartverkoop & programma
Je bent van harte welkom om deze wedstrijden te komen bezoeken. Kaarten zijn op de wedstrijddagen vanaf 1 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd te koop bij de ingang van het zwembad. Een kaart voor een blok van twee wedstrijden kost voor volwassenen €12,50 en voor jeugd tot 11 jaar €5,-. Het is ook mogelijk om een passe-partout voor het hele toernooi te kopen: €25,- voor volwassenen en €15,- euro voor jeugd tot 11 jaar. Meer informatie: www.zpc-hetravijn.nl.
 
Het wedstrijdschema:
Donderdag 29 september 2022

18:30 uur Primorac Kotor (MNE) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH)

20:30 uur ZPC Het Ravijn (NED) vs. Steaua Bucharest (ROU)
 
Vrijdag 30 september 2022

18:30 uur A Hid Vasas-Plaket (HUN) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH)

20:30 uur ZPC Het Ravijn (NED) vs. Primorac Kotor (MNE)
 

Zaterdag 1 oktober 2022

11:00 uur Steaua Bucharest (ROU) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH)

13:00 uur A Hid Vasas-Plaket (HUN) vs. Primorac Kotor (MNE)

18:30 uur Steaua Bucharest (ROU) vs. A Hid Vasas-Plaket (HUN)

20:30 uur ZPC Het Ravijn (NED) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH)

 
Zondag 2 oktober 2022

9:00 uur Primorac Kotor (MNE) vs. Steaua Bucharest (ROU)

11:00 uur ZPC Het Ravijn (NED) vs. A Hid Vasas-Plaket (HUN)

 
De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de tweede ronde van de Champions Leaugue, de nummers 3 en 4 vervolgen hun Europese avontuur in de Euro Cup en de nummer 5 plaatst zich voor de nieuwe Challenger Cup.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: